ICONFIT2020-10-18T07:13:45+00:00

ICONFIT/Yritys

Perustettu vuonna 2013 Virossa • Baltian suurin •

Baltian valmistaja nro 1 Vuonna 2013 perustetusta yrityksestä on kasvanut Baltian suurin urheilu- ja terveystuotteiden valmistaja. Sijoitamme jatkuvasti tuotekehitykseen laajentaaksemme yli 100 tuotteen valikoimaamme entisestään. ICONFIT-tuotteita voi tilata kätevästi verkkosivuiltamme, ja niitä on saatavana myös lähes 200 myymälässä ja myyntipisteessä. Vuodesta 2020 painotamme entistä enemmän myös vientiin, jotta korkealaatuiset tuotteemme tavoittaisivat yhä enemmän asiakkaita ympäri maailmaa.

  • Baltian suurin urheilu- ja terveystuotteiden valmistaja. Baltian suurin urheilu- ja terveystuotteiden valmistaja.
  • Tuotekehityksessä keskitytään puhtauteen ja laatuun välttäen keinotekoisia väriaineita, stabilointiaineita jne.
  • Urheilutuotteiden kehittämiseen osallistuu huippu-urheilijoita ja valmentajia, jotta tuotteen toimivuus olisi paras mahdollinen.
  • Tuemme Viron kehonrakennus- ja fitnessliittoa (Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit, EKFL) ja useita urheilijoita terveellisillä tuotteillamme.

Raaka-aineiden valinnassa käytämme vain luotettavia kumppaneita, joilla on valvottu laatu. Suosimme mahdollisuuden mukaan aina paikallisia raaka-aineita.

Yhteistyössä Viron elinkeinoelämän kehittämissäätiön (Enterprise Estonia, eas.ee) kanssa pyrimme lisäämään vientikapasiteettiamme, ja suunnitelmissa on useita maita, joissa ICONFIT-tuotteet ovat tulossa myyntiin jo lähitulevaisuudessa.

Lisäksi kasvatamme jatkuvasti tuotantokapasiteettiamme investoimalla uusiin tuotantolaitteisiin, ja vuonna 2020 investoimme myös täysin automaattiseen tölkkien tuotantolinjaan. Käynnissä on useita muitakin kehitysprojekteja, jotta ICONFITin tuoteryhmät ja -valikoima kasvaisi entisestään.

Kysymykset, ehdotukset, yhteistyötoiveet: Kirjoita osoitteeseen info@iconfit.eu tai soita +372 686 4045