Skip to content

Urheilijamme & ravitsemusasiantuntijamme

Tuhannet urheilijat ja vapaa-ajan harrastajat käyttävät ICONFIT-tuotteita. On ilo auttaa joitakin heistä saavuttamaan tavoitteensa ja tukemaan terveellistä ja aktiivista elämäntapaa laadukkailla tuotteillamme.

Useat Team ICONFIT -urheilijoistamme ovat arvostettuja valmentajia ja ravitsemusasiantuntijoita, jotka ovat myös aktiivisesti mukana tuotekehityksessämme. Näin voimme taata, että ICONFIT-tuotteiden laatu ja suorituskyky ovat parhaat mahdolliset. Lue lisää tiimistämme ja heidän saavutuksistaan.

SIIM SAVISAAR (KLASSINEN KEHONRAKENNUS)

Siim on vuoden 2018 EM-kisojen hopeamitalisti ja moninkertainen Viron mestaruuskilpailujen voittaja klassisessa kehonrakennuksessa. Tartossa päivittäin treenaava Siim on myös arvostettu personal trainer ja fysioterapeutti.

KERLI DJOMINA (BIKINI FITNESS)

Kerli on Viron mestaruuskilpailujen hopeamitalisti ja aktiivinen urheilija ja bloggaaja.

MONIKA SOOP (RAVITSEMUSTERAPEUTTI)

Monika on arvostettu personal trainer ja ravitsemusterapeutti, joka on auttanut monia ihmisiä omaksumaan terveellisemmän elämäntavan. Monika treenaa MyFitnessissä ja on luonut suositun The New You -terveellisen elämäntavan ja laihdutusohjelman.

JANNO TALUMAA (KEHONRAKENNUS)

Janno on lupaava nuori urheilija ja vuoden 2017 Viron juniorimestaruuskilpailujen voittaja kehonrakennuksessa. Meillä on ilo tukea Jannoa hänen tavoitteidensa saavuttamisessa.

MIHKEL RUUT (VOIMANOSTO)

Mihkel on Viron juniorimestari ja juniorikilpailija, joka on tehnyt useita Viron junioriennätyksiä.

LIIS-MARIAN TOOMSE (BIKINI FITNESS)

Liis-Marian is a three time Estonian champion and absolute category winner. In addition she's a trainer and a competitive athlete with great knowledge of healthy nutrition.

KERTU MOISTO (BIKINI FITNESS)

Kertu is an ambulance nurse and team leader. In addition to her job, she's also active in fitness world. Kertu's first season was in 2022 and instantly won gold in Estonian Cup. In France's Diamond Cup she won silver. Now working on getting even better for next season and reaching new targets.

ANDRY KÕRE (Classic Bodybuilding)

Andry has been with this sport for a long time and in 2021 won silver medal in European Junior Games Classic Bodybuilding. Andry says that the basis of this sport is smart nutrition and effective training.