Team ICONFIT2020-10-18T07:22:30+00:00

Tuhannet huippu- ja harrastelijaurheilijat käyttävät ICONFIT-tuotteita. Olemme iloisia voidessamme osallistua laadukkailla tuotteillamme näiden tavoitteiden saavuttamiseen ja tukea urheilullista elämäntapaa.

Monet urheilijoistamme ovat myös erittäin arvostettuja valmentajia sekä ravitsemusasiantuntijoita ja osallistuvat aktiivisesti tuotekehitykseen. Näin voimme olla varmoja siitä, että ICONFIT-tuotteet ovat sisällöltään laadukkaita ja vaikutukseltaan parhaita. Lue lisää tiimistämme ja elä mukana heidän arjessaan.

Siim Savisaar

SIIM SAVISAAR (KLASSINEN KEHONRAKENNUS): Siim on vuoden 2018 EM-hopeamitalisti ja moninkertainen Viron mestari klassisessa kehonrakennuksessa. Tartossa päivittäin treenaava Siim on myös erittäin arvostettu henkilökohtainen valmentaja ja fysioterapeutti.

KERLI DJOMINA (BIKINI FITNESS): Kerli on Viron mestaruuskilpailujen hopeamitalisti sekä aktiivinen urheilija ja bloggaaja.

OTT KIIVIKAS (KEHONRAKENNUS): Ott on epäilemättä virolaisen kehonrakennuksen tunnetuin ja menestynein urheilija. 20-kertainen Viron mestari kehonrakennuksessa, v. 2016 Euroopan mestari, Mr. Olympia Amateur ja lukuisia muita suuria saavutuksia.

Mihkel Ruut

MONIKA SOOP (RAVITSEMUSNEUVOJA): Monika on arvostettu henkilökohtainen valmentaja ja ravitsemusneuvoja, joka on auttanut monia muuttamaan elämäntapansa terveellisemmäksi. Monika treenaa päivittäin MyFitnessissä ja on luonut suositut The New You -terveys- ja painonpudotusohjelmat.

Mihkel Ruut

CHRISTIN-AMANI KIIVIKAS (BIKINI FITNESS): Virolaisen kehonrakennuksen nouseva tähti, Viron junioreiden mestari vuonna 2019 sekä junioreiden MM-kilpailujen erinomainen 5. sija.

JANNO TALUMAA (KEHONRAKENNUS): Janno on v. 2017 Viron nuorten mestari kehonrakennuksessa ja lupaava nuori urheilija. Meillä on ilo tukea Jannoa hänen matkallaan kohti seuraavia suuria saavutuksia.

Mihkel Ruut

ALEKSEI LARIN (THAINYRKKEILY): Aleksei on yksi Viron menestyneimmistä thainyrkkeilijöistä, joka omistaa myös paljon aikaa harjoitteluun Thaimaassa mestareiden valmennuksessa.

Mihkel Ruut

MIHKEL RUUT (NOSTAJA): Juniorina kilpaileva Mihkel on useiden Viron junioreiden ennätysten haltija ja Viron mestari.