King Of Spades Tournament by ICONFIT

Loppu varastosta

VAHVISTU – NOPEAMMIN

Tournament on optimaalinen palautusjuomajauhe fyysisesti aktiiviselle miehelle. Tasapainoisesti eläin- ja kasviperäistä proteiinia sisältävää sekoitusta vahvistaa merkittävä määrä kreatiinia ja ternimaitoa. Hyvään fyysiseen kuntoon tarvittava treeniohjelma on kuten keskiaikainen ritariturnaus (englanniksi ”tournament”) – pitkä ja raskas fyysinen ponnistus.

Fyysistä rasitusta on kuitenkin aina seurattava palautuminen, sillä ainoastaan siten keho sopeutuu rasitukseen ja kyky antaa itsestään vielä enemmän kasvaa. King of Spades Tournament on suunniteltu antamaan fyysisesti aktiiviselle miehelle erityisen juomasekoituksen avulla kaikki tarvittava, jotta hän voi lisätä jatkuvasti fyysistä rasitusta, palautua paremmin ponnisteluista ja olla johdonmukainen treenissä vahvistuneen puolustuskyvyn ansiosta.

Pakkaus: 500 g

 • Tilaa vähintään €50 ja saat ilmaisen toimituksen SmartPost pakettiautomaatteihin.
Tuotetunnus (SKU): 4744130013214 Osasto:

Kuvaus

 

VAHVISTU – NOPEAMMIN

Hyvään fyysiseen kuntoon tarvittava treeniohjelma on kuten keskiaikainen ritariturnaus (englanniksi ”tournament”) – pitkä ja raskas fyysinen ponnistus.

Fyysistä rasitusta on kuitenkin aina seurattava palautuminen, sillä ainoastaan siten keho sopeutuu rasitukseen ja kyky antaa itsestään vielä enemmän kasvaa. King of Spades Tournament on suunniteltu antamaan fyysisesti aktiiviselle miehelle erityisen juomasekoituksen avulla kaikki tarvittava, jotta hän voi lisätä jatkuvasti fyysistä rasitusta, palautua paremmin ponnisteluista ja olla johdonmukainen treenissä vahvistuneen puolustuskyvyn ansiosta.

Sokrates on sanonut: ”Jokaisen miehen on opittava tuntemaan, mihin hänen kehonsa pystyy.” Tournament on fyysisesti aktiiviselle miehelle tarkoitettu ainutlaatuinen ja täysin tieteeseen perustuva sekoitus, jonka vaikutusaineiden valinnassa ja laadussa emme ole tehneet kompromisseja. Kuten sinulle, myös meille – vain paras on tarpeeksi hyvää.

MITEN TOURNAMENT VAIKUTTAA SINUUN

Tournament on sekoitus tehokkaista vaikutusaineista, jotka kaikki auttavat tutkimuksen perusteella vahvistamaan fyysisesti aktiivista elämäntapaa. Yhdessä annoksessa on:

TERNIMAITO (NAUDASTA) – 3,3 G

 • Vahvistaa urheilijoiden immuunijärjestelmää
 • Vahvistaa suoliston terveyttä

Ternimaito on vastasynnyttäneen lehmän erittäin ravintoainepitoinen ”ensimmäinen maito”, joka kerätään 24 tunnin kuluessa vasikan syntymästä. Koska vasikka tarvitsee ternimaitoa vähemmän kuin nauta tuottaa sitä, sitä voidaan käyttää eettisesti myös ravintolisänä.

Tutkimusten perusteella ternimaito parantaa fyysisesti aktiivisten miesten immuunijärjestelmää. Koska jatkuva fyysinen rasitus heikentää elimistön vastustuskykyä sairauksille, ternimaito auttaa jatkamaan liikuntaa myös lisääntyneen tautiriskin tapauksessa.

Ternimaito vahvistaa myös suoliston terveyttä. Fyysisesti aktiiviset miehet kärsivät usein vuotavan suolen oireyhtymästä, jossa suoliston limakalvo alkaa päästämään toksiineja ja bakteereita läpi treenimäärien vuoksi. Ternimaito on osoittanut tutkimuksissa merkittävää vaikutusta suoliston limakalvon uudistumiselle ja hyötyä yleiselle pieneliöstölle.

Tutustu tutkimuksiin alempana.

HERAPROTEIINITIIVISTE – 15 G

 • Suurentaa voimaa ja lihasmassaa
 • Parantaa luun tiheyttä
 • Auttaa ylläpitämään lihasmassaa aktiivisuuden vähennyttyä ja dieetin aikana

Heraproteiini on aktiivisen elämäntavan olennainen osa. Sen erittäin nopea imeytyminen takaa kehon palautumisprosessien välittömän käynnistymisen fyysisen rasituksen jälkeen (Reitelseder 2011; Bilsborough 2006). Heraproteiinilla on havaittu tutkimuksissa lihasmassaa ja voimaa lisäävä, lihaksia ylläpitävä ja luun tiheyttä edistävä vaikutus.

HERNEPROTEIININ ISOLAATTI – 10 G

 • Vaikuttaa kuten hera
 • Luo elimistössä anabolisen ympäristön pidemmäksi ajaksi
 • Helppo sulattaa

Heraproteiinin liiallinen käyttö voi aiheuttaa vatsavaivoja. Siksi lähes puolet Tournamentin proteiinimäärästä tulee herneproteiinin isolaatista, jonka aminohappoprofiili on yksi kasviperäisten proteiinien parhaita, ja sen tarjoamat tulokset vastaavat heraa. (Babault 2015; Banaszek 2019)

Herneproteiinin biologinen hyötyosuus on lisäksi erinomainen, mutta se imeytyy hitaammin luoden elimistössä anabolisen ympäristön pidemmäksi ajaksi kuin pelkkää heraproteiinia käytettäessä (Bilsborough 2006).

KREATIINIMONOHYDRAATTI – 4 G

 • Auttaa kehon soluja tuottamaan energiaa
 • Suurentaa lihasvoimaa
 • Parantaa voimakestävyyttä
 • Vähentää väsymyksen tunnetta

Kreatiini on lihaksissamme luonnostaan esiintyvä orgaaninen happo, joka auttaa kehon soluja tuottamaan energiaa. Kreatiini ravintolisänä on yksi tieteellisesti tutkituimmista, turvallisimmista ja tehokkaimmista voiman ja suorituskyvyn parantajista ja sillä on myös väsymyksen tunnetta ja masennusta alentava sekä lihaksia suojaava vaikutus.

MITEN TOURNAMENTIA KÄYTETÄÄN

Sekoita 1 mittalusikallinen (34 grammaa) Tournamentia 200 ml:aan vettä tai maitoa. Käytä tasaisen koostumuksen ja parhaan maun saamiseksi ravistinta ja ravista juomaa niin kauan, kunnes se on täysin liuennut. Käytä Tournamentia treenipäivinä heti treenin jälkeen ja treenittöminä päivinä yhtenä välipalana.

Tutustu tutkimuksiin

TERNIMAITO
 1. A low-dose, 6-week bovine colostrum supplementation maintains performance and attenuates inflammatory indices following a Loughborough Intermittent Shuttle Test in soccer players. Kotsis Y1, Mikellidi A1, Aresti C1, Persia E1, Sotiropoulos A2, Panagiotakos DB1, Antonopoulou S1, Nomikos T3. Eur J Nutr. 2018 Apr;57(3):1181-1195.
 2. Effects of bovine colostrum on recurrent respiratory tract infections and diarrhea in children. Saad K1, Abo-Elela MG, El-Baseer KA, Ahmed AE, Ahmad FA, Tawfeek MS, El-Houfey AA, AboulKhair MD, Abdel-Salam AM, Abo-Elgheit A, Qubaisy H, Ali AM, Abdel-Mawgoud E. Medicine (Baltimore). 2016 Sep;95(37)
 3. Potential benefits of colostrum in gastrointestinal diseases. Menchetti L1, Traina G2, Tomasello G3, Casagrande-Proietti P1, Leonardi L1, Barbato O1, Brecchia G4. Front Biosci (Schol Ed). 2016 Jun 1;8:331-51.
 4. Effects of bovine colostrum supplementation on upper respiratory illness in active males. Jones AW1, Cameron SJ2, Thatcher R3, Beecroft MS2, Mur LA2, Davison G4. Brain Behav Immun. 2014 Jul;39:194-203.
 5. The effect of bovine colostrum on viral upper respiratory tract infections in children with immunoglobulin A deficiency. Patıroğlu T1, Kondolot M. Clin Respir J. 2013 Jan;7(1):21-6.
 6. The effect of bovine colostrum supplementation on salivary IgA in distance runners. Crooks CV1, Wall CR, Cross ML, Rutherfurd-Markwick KJ. Int J Sport Nutr Exerc Metab. 2006 Feb;16(1):47-64.
 7. Effects of bovine colostrum supplementation on immune variables in highly trained cyclists. Shing CM1, Peake J, Suzuki K, Okutsu M, Pereira R, Stevenson L, Jenkins DG, Coombes JS. J Appl Physiol (1985). 2007 Mar;102(3):1113-22.
 8. Modulation of human humoral immune response through orally administered bovine colostrum. He F1, Tuomola E, Arvilommi H, Salminen S. FEMS Immunol Med Microbiol. 2001 Aug;31(2):93-6.
 9. Oral Supplementation with Bovine Colostrum Decreases Intestinal Permeability and Stool Concentrations of Zonulin in Athletes. Maciej Hałasa,1,* Dominika Maciejewska,1 Magdalena Baśkiewicz-Hałasa,2 Bogusław Machaliński,2 Krzysztof Safranow,3 and Ewa Stachowska1. Nutrients. 2017 Apr; 9(4): 370.
 10. The nutriceutical bovine colostrum truncates the increase in gut permeability caused by heavy exercise in athletes. Marchbank T1, Davison G, Oakes JR, Ghatei MA, Patterson M, Moyer MP, Playford RJ. Am J Physiol Gastrointest Liver Physiol. 2011 Mar;300(3):G477-84.
 11. Co-administration of the health food supplement, bovine colostrum, reduces the acute non-steroidal anti-inflammatory drug-induced increase in intestinal permeability. Playford RJ1, MacDonald CE, Calnan DP, Floyd DN, Podas T, Johnson W, Wicks AC, Bashir O, Marchbank T. Clin Sci (Lond). 2001 Jun;100(6):627-33.
 12. Exercise-induced stress behavior, gut-microbiota-brain axis and diet: a systematic review for athletes. Allison Clark1 and Núria Mach. J Int Soc Sports Nutr. 2016; 13: 43.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “King Of Spades Tournament by ICONFIT”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *