ICONFIT Hydro Recovery Pro (1KG)

34.00

Loppu varastosta

ICONFIT Hydro Recovery on Baltiassa kehitetty korkealaatuisin hydrolysoitu palautusjuoma. Siinä on käytetty vain parhaita hydrolysoituja proteiinilähteitä ja ainesosia, jotka ovat todistaneet vaikutuksensa huippu-urheilijoiden keskuudessa. Nopeimmin ja parhaiten vaikuttava korkeahydrolysoitu (DH25!) heraproteiini, hydrolysoitu kaseiini ja glutamiinipeptidit on yhdistetty nopeisiin ja hitaisiin hiilihydraatteihin, vitamiineihin ja kreatiiniin.

  • Vain parhaat hydrolysoidut proteiinilähteet! DH25-korkeahydrolysoitu heraproteiini + hydrolysoitu kaseiini! Näiden proteiinilähteiden vaikutus ja omaksuminen ovat omaa luokkaansa ja niillä on huomattavasti parempi vaikutus kuin tavallisella heraproteiinilla ja kaseiinilla.

  • Lisätty laadukkaita glutamiinipeptidejä, jotka auttavat palautumaan paremmin kuin tavallinen L-glutamiini.
  • Yhdistetyt nopeat (maltodekstriini) ja hitaat (isomaltuloosi) hiilihydraatit tarjoavat palautuessa nopeasti tarvittavaa lisäenergiaa ja hitaat auttavat pitämään energiatason vakaana pidempään.
  • Vitamiinien ja kivennäisaineiden sekoitus auttaa palauttamaan ja virkistämään kehoa treenin jälkeen.
  • Mikronoitu kreatiinimonohydraatti edistää lihasten kehitystä ja räjähtävän voiman kasvua.

  • Tilaa vähintään €50 ja saat ilmaisen toimituksen SmartPost pakettiautomaatteihin.
  • Tilaa verkkosivulta yhteensä 100 €:lla ja saat 10 % alennuksen!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

ICONFIT Recovery Hydro Pro ei ole mikään tavallinen palautusjuoma! Siinä on käytetty vain parasta korkeahydrolysoitua (DH25) heraproteiinia, harvinaista hydrolysoitua kaseiinia ja todella hyvin palautumisessa auttavaa glutamiinipeptidiä. Lisäksi keho saa palautuakseen sekä nopeaa energiaa maltodekstriinistä että pidempivaikutteista energiaa isomaltuloosista, ja mikronoitu kreatiini edistää räjähtävän voiman kehittymistä.

ICONFITin tuotekehityssuunnitelmissa oli pitkään treenistä palautumiseen tarkoitetun juomasekoituksen valmistaminen, mutta emme halunneet tehdä vain yhtä keskinkertaista ja kohtalaisesti vaikuttavaa palautusjuomaa. Siksi sopivien raaka-aineiden pitkän etsinnän ja huippu-urheilijoiden kanssa konsultoinnin jälkeen syntyi Recovery Hydro Pro. Se soveltuu erittäin hyvin käytettäväksi kuntosalilla treenaamisen, juoksemisen, pyöräilyn tai minkä tahansa urheilusuorituksen jälkeen.

Hydrolysoidut proteiinit

Korkeahydrolysoitu heraproteiini – tärkein proteiinin lähde, joka vaikuttaa erittäin korkean (25 %) hydrolyysitason (DH25) ansiosta nopeammin ja keho omaksuu sitä paljon paremmin kuin tavallista heraproteiinia. Eri asia ovat halvemmat hydrolysoidut proteiinit, joissa on todellisuudessa vain 2–3 % hydrolyysitaso eikä sitä ole merkitty pakkaukseen. Korkea hydrolyysi vie proteiinin toimivuuden palautumisprosessissa seuraavalle tasolle. Sen vaikutus ilmenee nopeammassa lihasten palautumisessa ja kehityksessä.

Hydrolysoitu kaseiini – monet urheilun ystävät tietävät tavallisen kaseiinin, mutta se on suhteellisen hidasvaikutteinen ravintolisä. Hydrolysoitu kaseiini on kuitenkin kaseiinin harvinainen korkeampi muoto, jolla on nopeampi imeytyminen ja vaikutus hydrolyysin ansiosta. Se auttaa ehkäisemään palautuessa lihasten arkuutta ja siten palautumaan paremmin.

Glutamiinipeptidit – urheilun harrastajat tuntevat myös tavallisen L-glutamiinin aminohappona, mutta glutamiinipeptidit ovat vähemmän tunnettu korkeampi muoto, joka vaikuttaa ja imeytyy paremmin auttaen lihaksia nostamaan glutamiinitasoa palautuessa.

BCAA ja L-karnitiini – Hydro Recovery Pro -juomassa on välttämättömiä aminohappoja yli 8,8 % (yli 4,4 g annosta kohti) ja siihen on lisätty myös L-karnitiinia edistämään palautumista.

Nopeat ja hitaat hiilihydraatit

Käytämme sekä nopea- että hidasenergisiä hiilihydraatteja treeninjälkeisen energiavaraston palauttamiseen. Maltodekstriini on nopea energianlähde, jolla on korkea glykeeminen indeksi (130, esim. sokerilla 65), ja joka antaa keholle treenin jälkeen nopeasti enemmän energiaa. Palatinose™ -isomaltuloosi on puolestaan hitaan energian lähde alhaisella (32) glykeemisellä indeksillään ja antaa keholle energiaa tasaisemmin pidemmällä aikavälillä.

Mikronoitu kreatiini

Kreatiinimonohydraatti mikronoidussa muodossa on erityisen hienojakoista ja liukenee sekä imeytyy hyvin elimistöön. Kreatiini on useiden nais- ja miesurheilijoiden erottamaton ravintolisä, joka auttaa kehittämään räjähtävän voiman indikaattoreita. Jokaisesta annoksesta saa 2,5 g kreatiinia ja se on tarkoitettu yhdistettäväksi ennen treeniä käytettävään lisäkreatiiniin (esim. ICONFIT Crea Shortcut -sekoituksesta saatava).

Vitamiinit ja kivennäisaineet

Tarvittavien korkeatasoisten proteiinien, nopeiden ja hitaiden hiilihydraattien sekä kreatiinin lisäksi olemme lisänneet palautumista varten myös 23 erilaista vitamiinia ja kivennäisainetta, joita elimistösi tarvitsee.

Yhteenveto

ICONFIT Recovery Hydro Pro on korkeatasoinen hydrolysoitu palautusjuoma, joka on suunniteltu parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Useimmat palautusjuomat perustuvat tavallisiin proteiineihin ja ne on yhdistetty hiilihydraatteihin, mutta niin et saa parasta mahdollista tulosta. ICONFIT Hydro Recovery Pro koostuu vain parhaista ainesosista parhaan palautumistuloksen ja fyysisen kehityksen saavuttamiseksi. Kokeile ja huomaa vaikutus, siitä tulee palautusjuomasuosikkisi.

Käyttö

Käytä välittömästi treenin jälkeen tai treenin lopussa. Korkean hydrolyysitason ansiosta Real Hydro Whey vaikuttaa parhaiten juuri treenin lopussa, kun elimistö on vastaanottavaisimmillaan proteiinille ja käyttää sitä lihasten palauttamiseen ja kehittämiseen. Kaada 300 ml vettä ravistimeen ja lisää 50 g (1 mittalusikallinen) ICONFIT Hydro Recovery Pro -seosta. Ravista, kunnes jauhe on liuennut tasaisesti ja nauti välittömästi.

Ota ennen treeniä myös 1 annos (40 g) ICONFIT Crea Shortcut -sekoitusta, joka sisältää treenin alkuun hiilihydraatteja energian saamiseksi, BCAA 2:1:1 -aminohappoja, jotka auttavat vähentämään lihasväsymystä treenin aikana sekä kreatiinia, joka edistää voiman kehittymistä.

Hydro Recovery Pro – Tumma suklaa 50 g annoksessa 100 g
Energiaa (kJ/kcal) 672/160 1344/321
Proteiinit (g) 20,1 40,2
Hiilihydraatit (g) 15,1 30,3
…josta sokereita (g) 5,7 11,4
Rasvat (g) 0,4 0,8
…josta tyydyttynyttä (g) 0,05 0,1
Suola (g), ei lisätty 0,05 0,1

Suklaanmakuisen tuotteen AINESOSAT: Korkeahydrolysoitujen proteiinien sekoitus (DH25-hydrolysoitu heraproteiini, hydrolysoitu kaseiini), maltodekstriini, isomaltuloosi, glutamiinipeptidit, mikronoitu kreatiinimonohydraatti, kaakaojauhe, vitamiini- ja kivennäisaineseos (A-vitamiini (retinyyliasetaatti), D-vitamiini (kolekalsiferoli), kalsium, kupari, jodi, rauta, magnesium, mangaani, kalium, fosfori, seleeni, natrium, sinkki, askorbiinihappo, E-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, B6-vitamiini, tiamiini, riboflaviini, B12-vitamiini, foolihappo, biotiini), aromiaine, L-karnitiini, makeutusaine sukraloosi. Valmistettu Virossa.

Lisätiedot

Paino 800 g
Makuvaihtoehdot

Karvas suklaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ICONFIT Hydro Recovery Pro (1KG)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...