fbpx

ICONFIT MSM -jauhe (300 g)

7.50

Loppu varastosta

ICONFIT MSM -jauhe on puhdas ja lisäaineeton hyödyllinen ravintolisä nivelille, hiuksille ja iholle.

  • Puhdas MSM-jauhe, jota tutkijat ovat käyttäneet onnistuneesti nivelkipujen vähentämistä koskevissa tutkimuksissa.
  • Auttaa kehoa tuottamaan kollageenia ja on siten hyödyllinen myös iholle ja hiuksille!
  • Detox-ominaisuudet, jotka auttavat poistamaan kuona-aineita kehosta.
  • Lisää 2–5 g (1/2–1 teelusikallista) päivässä mehuun, ruokaan, smoothieen tai urheilujuomaan.
  • Pakattu luontoystävälliseen ja ilmatiiviiseen ICONFIT-pahvipurkkiin.

  • Tilaa vähintään €50 ja saat ilmaisen toimituksen SmartPost pakettiautomaatteihin.
  • Tilaa verkkosivulta yhteensä 100 €:lla ja saat 10 % alennuksen!

Loppu varastosta

Tuotetunnus (SKU): 4744130011876 Osastot: ,

Kuvaus

ICONFIT MSM -jauhe on orgaaninen rikkiyhdiste (metyylisulfonyylimetaani), jota löytyy luonnostaan kasveista, eläimistä ja myös ihmiskehosta. MSM tukee nivelten ja luiden lujuutta ja vaikuttaa hyvin myös ihon, kynsien ja hiusten terveyteen.

  • Nivelet

Nivelten kuluminen aiheuttaa nivelkipua – MSM auttaa ensinnäkin vähentämään kehon tulehdusprosesseja ja suojaamaan luustoa. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet erittäin hyviä tuloksia, kun 100 yli 50-vuotiaalle henkilölle kokeiltiin antaa MSM:ää päivittäin 12 viikon ajan ja toinen ryhmä sai vain lumelääkettä – MSM:ää saaneessa ryhmässä tuloksena olivat vähentyneet nivelkivut, parempi liikkuvuus ja vähentynyt nivelturvotus.

Tutkijat ovat havainneet, että MSM voi muuttaa tulehdusmekanismeja treenauksen aikana syntyneen kivun lievittämiseksi ja tukee elimistön andioksidanttitasoa. MSM:n ominaisuudet voivat auttaa ehkäisemään oksidatiivisia vaurioita, jotka pahenevat ikääntymisen ja kehon stressin myötä.

  • Iho, kynnet ja hiukset

MSM auttaa kehoa uudistamaan kollageenin tuotantoa ja siten myös parantamaan ihoa. Ihmisen ikääntyessä syntyvät rypyt, kuiva iho ja elastisuuden väheneminen liittyvät kaikki kollageenin vähenemiseen. MSM yhdessä C-vitamiinin kanssa toimii erityisen hyvin ihosolujen uudistamiseksi.

MSM:ää kutsutaan myös ”kauneusmineraaliksi”, joka antaa kehollemme rikkiä kollageenin ja keratiinin tuottamiseksi. Monet käyttäjät ovat huomanneet, että jo muutaman viikon jatkuvan käytön jälkeen hiukset ja kynnet ovat vahvemmat ja paksummat.

  • Detox-puhdistus

Yksi MSM:n tärkeimmistä ominaisuuksista on, että se tekee soluista läpäisevämpiä. Tämä tarkoittaa, että se mahdollistaa toksiinien ja aineenvaihduntajätteiden helpomman poistamisen soluista, kun taas välttämättömiä ravintoaineita ja nesteytystä voidaan lisätä. MSM on kalsiumfosfaatin liuotin, joten sillä on merkittävä kyky hajottaa huonoa kalsiumia, joka on degeneratiivisten sairauksien juuri. MSM auttaa myös allergioissa, tulehduksissa ja kivussa (pää-, lihas- ja nivelkipu).

Käyttö: 2–5 g 2–3 kertaa päivässä esimerkiksi veteen tai mehuun sekoitettuna. Suositeltavaa on aloittaa pienellä, esim. 1 g (1/4 teelusikallista lasilliseen vettä) päiväannoksella ja nostaa annosta vähitellen. Voit nostaa annoksen enintään 2 teelusikalliseen päivässä.

Lisätiedot

Paino 300 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ICONFIT MSM -jauhe (300 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *