ICONFIT Real Hydro Whey (DH25!) 800 g

35.00

ICONFIT Real Hydro Whey on heraproteiini, jonka hydrolyysitaso DH 25 % on harvinaisen korkea. Sillä on nopein vaikutus, ja keho omaksuu proteiinin hydrolysoidussa muodossa huomattavasti paremmin kuin tavallisen proteiinin. Yleensä Hydro-heraproteiinia tarjotaan vain nimeltä, mutta pakkaukseen ei merkitä, että edullisemman tuotteen hydrolyysitaso on vain 2–5 % – niin saadaan halvempi tuote, jonka vaikutus ei kuitenkaan ole parempi. Real Hydro Whey -tuotteemme on kuitenkin korkeimmassa laatuluokassa todellisella DH25-tasolla ja vaikutuksella.

  • Korkein DH25 hydrolyysitaso! Keho omaksuu sen nopeammin ja paremmin, ja vaikutus lihasten palautumiseen on omaa luokkaansa.

  • Heraproteiini on erittäin arvostettu proteiinin lähde urheilijoiden keskuudessa. Sitä käytetään treenin aikana tai sen jälkeen tarjoamaan lihaksille palautumiseen ja kehittymiseen tarvittavaa proteiinia. Erittäin hydrolysoidussa muodossaan se on heraproteiini, jolla on paras vaikutus ja imeytyminen.
  • Real Hydro Whey on moninkertaisesti parempi kuin monet kilpailevat tavalliset Hydro Whey -tuotteet, joissa on vain 2–5 % hydrolyysitaso ja Hydro on vain nimen vuoksi. Näin saa halvemman tuotteen, muttei kuitenkaan parempaa.
  • Kokeile ja huomaa itse ero tavalliseen proteiiniin verrattuna.

  • Tilaa vähintään €50 ja saat ilmaisen toimituksen SmartPost pakettiautomaatteihin.
  • Tilaa verkkosivulta yhteensä 100 €:lla ja saat 10 % alennuksen!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

ICONFIT Real Hydro Whey -tuotteessa on erittäin korkea DH25-hydrolyysitaso, joka tekee siitä huippuluokkaisen proteiinin lähteen. Kaupoista löytyy kyllä halvempia tuotteita, joiden pakkaukseen on kirjoitettu Hydro Whey, mutta yleensä pakkaukseen ei merkitä niiden matalaa (2–5 %) hydrolyysitasoa. Niin saadaan kyllä halpaa hydrolysoitua heraproteiinia, mutta se ei ole huomattavasti parempi kuin heraproteiinikonsentraatti tai isolaatti. ICONFIT Real Hydro Whey -tuotteessa on puolestaan erityisen korkea hydrolyysitaso ja sen imeytyminen ja vaikutus ovat sen ansiosta huippuluokkaa.

Käyttö

Käytä sitä kerran heti treenin jälkeen tai treenin lopussa ja toisen kerran joskus päivän aikana. Korkean hydrolyysitason ansiosta Real Hydro Whey vaikuttaa parhaiten juuri treenin lopussa, kun elimistö on vastaanottavaisimmillaan proteiinille ja käyttää sitä lihasten palauttamiseen ja kehittämiseen. Kaada ravistimeen 150 ml vettä ja lisää 25 g (1 täysi mittalusikallinen) Real Hydro Whey -jauhetta. Ravista, kunnes jauhe on liuennut tasaisesti ja nauti välittömästi.

Ravintoaineet: SUKLAA 25 g annoksessa 100 g
Energiaa (kJ/kcal) 356/85 1422/339
Proteiinit (g) 19,7 78,9
Hiilihydraatit (g) 0,7 2,9
…josta sokereita (g) 0,5 2,2
Rasvat (g) 0,2 0,7
…josta tyydyttynyttä (g) 0,0 0,1
Suola (g) 0,04 0,15

AINESOSAT: Heraproteiini, jolla on korkea hydrolyysi, kaakaojauhe, aromiaine, makeutusaine sukraloosi. Valmistettu Virossa.

Ravintoaineet: Maustamaton 25 g annoksessa 100 g
Energiaa (kJ/kcal) 362/86 1448/346
Proteiinit (g) 21,1 84,2
Hiilihydraatit (g) 0,5 2,0
…josta sokereita (g) 0,5 2,0
Rasvat (g) 0,0 0,1
…josta tyydyttynyttä (g) 0,0 0,1
Suola (g) 0,04 0,15

AINESOSAT: Heraproteiini, jolla on korkea hydrolyysi.

Lisätiedot

Paino 800 g
Makuvaihtoehdot

Karvas suklaa, Maustamaton

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ICONFIT Real Hydro Whey (DH25!) 800 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...