ICONFIT Ravistin 500 ml kaksiosainen (musta)

4.90

Loppu varastosta

Laadukas kaksiosainen ravistin helposti avattavalla korkilla. Kääntämällä irrotettava pohja. Jauheannoksen voi ottaa kätevästi mukaan ravistimessa.

ICONFIT-ravistimen materiaali ei sisällä BPA- eikä DEHP-aineita!

  • Tilaa vähintään €50 ja saat ilmaisen toimituksen SmartPost pakettiautomaatteihin.
  • Tilaa verkkosivulta yhteensä 100 €:lla ja saat 10 % alennuksen!

Loppu varastosta

Tuotetunnus (SKU): 4744130011661 Osasto:

Kuvaus

ICONFIT Shaker on hyvä apuväline cocktailien ja proteiinijauheiden sekoittamiseen sekä mukaan ottamiseen. Seulalla varustetussa ravistimessa jauhe liukenee huomattavasti paremmin kuin tavallisessa vesipullossa sekoitettuna. Ravistimen alaosa on lisäksi helppo poistaa kääntämällä ja siinä voi kuljettaa kätevästi jauheannoksen tai kapselit.

Tämän 500 ml ravistimen avulla voit kuljettaa useita juoma-annoksia mukanasi ja se on riittävän suuri, jotta siihen mahtuu myös muita urheilujuomia tai vettä, jota juot treenin aikana. Kierrekansi mahdollistaa helpon täytön jauheella ja vedellä – jotain, mitä tavallinen vesipullo ei mahdollista. Mittayksiköt on merkitty ravistimen sivuun, ja siitä on helppo seurata, kuinka paljon nestettä siihen on kaadettu.

Mukana on myös seula jauheiden parhaan liukenemisen varmistamiseksi. Seula auttaa liuottamaan jauheen erityisen nopeasti ja tasaisesti ravistinta ravistettaessa.

KENELLE?
Ravistin on välttämätön kaikille, jotka käyttävät dieetticocktaileja, proteiineja tai muita treenaamiseen tarvittavia ravintolisiä.

KÄYTTÖ:
Käytä ravistinta ravintolisien sekoittamiseen, kuljettamiseen ja lyhytaikaiseen säilyttämiseen. Annostele erikoisravinnon tai ravintolisän pakkauksessa mainittujen määrien mukaisesti.

KOKO:
500 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ICONFIT Ravistin 500 ml kaksiosainen (musta)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *