Skip to content

ICONFITista

Vuonna 2013 perustetusta ICONFITista on kasvanut johtava urheilu-, dieetti- ja terveysruokien valmistaja, jolla on laaja valikoima ensiluokkaisia tuotteita. Tuotteitamme on saatavilla verkkosivustollamme ja yli 500 jälleenmyyjäliikkeessä. Yhteistyössä urheilijoiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa olemme kehittäneet tehokkaan lisäravinteiden valikoiman, jossa korostuu laatu ja puhtaus.

Omistamme ja ylläpidämme fyysistä tuotantolaitostamme Tallinnassaa, ja ajoittain tuotamme myös muille eurooppalaisille ja Suomalaisille ravintolisämerkeille. Kun ostat ICONFIT-tuotteita, saat ne suoraan valmistajalta parhaaseen hintaan. Käytämme parhaita raaka-aineita Euroopan huippuvalmistajilta ja luotettavilta, vakiintuneilta tukkukauppiailta. Heraproteiinituotteissamme käytämme korkealaatuisia eurooppalaisia heraproteiinitiivisteitä ja suosimme aina EU:sta peräisin olevia raaka-aineita.

ICONFIT - The Clean Nutrition Company. Urheilijat ja ammattilaiset arvostavat tuotteitamme suuresti - kaikki puhtaiden korkealaatuisten raaka-aineiden ansiosta, sillä vältämme kaikkia tarpeettomia väriaineita ja stabilisaattoreita. ICONFITilla on epäilemättä paras hinta-laatusuhde, minkä osoittaa myös jatkuvasti kasvava uskollisten asiakkaidemme määrä.

Löydät lisätietoa tuotesivuiltamme ja voit helposti tehdä verkkotilauksen. Tilaukset, jotka on tehty ennen klo 13.00 EET arkipäivinä, lähetetään samana päivänä.

Yhteystiedot (Tässä osoitteessa ei ole vähittäismyymälää):
ICONFIT / European Foods OÜ
Härgmäe 24 (yksikkö 3), Tallinna, Viro
Tel: +372 686 4045
info@iconfit.eu.