Skip to content

Tukkumyynti

- ICONFIT-tuotteet -

ICONFIT tuottaa laajan valikoiman korkealaatuisia terveysravintovalmisteita. Tuotteemme kehitetään itse ja valmistetaan EU-sertifioidussa tuotantolaitoksessamme Tallinnassa, Virossa. Tarjoamme jälleenmyyjillemme loistavia tuotteita houkuttelevaan hintaan - jälleenmyyjämme ovat pian huomanneet, että ICONFIT-tuotteista tulee nopeasti suosituin heidän myymänsä tuotemerkki sekä liikevaihdon että voiton suhteen. Jos vastaat myymälän tai myymäläketjun hankinnoista, ota yhteyttä, niin teemme sinulle houkuttelevan tarjouksen.

  • Laaja valikoima laadukkaita ICONFIT-tuotteita yhdeltä toimittajalta. Jälleenmyyjämme kasvattavat jatkuvasti tulojaan ja myyvät mielellään tuotteitamme.
  • Helppo tilata verkkotukkuportaalistamme. Valitse vain tuotteet, vahvista tilaus ja se on tehty.
  • ICONFIT-lisäravinteiden tuotteet on virallisesti rekisteröity Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa, joten niitä voidaan myydä laillisesti paikallisissa vähittäiskaupoissa. Muiden maiden osalta kysy lisätietoja, jos maasi lainsäädäntö edellyttää tuotteiden rekisteröintiä valtion järjestelmiin.
  • Toimitamme kaikki tukkutilaukset viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toimitus kestää yleensä vain 1-2 päivää. Erittäin alhaiset kynnysarvot ilmaisten toimitusehtojen osalta.

Soita meille tai lähetä sähköpostia kysyäksesi lisätietoja ja päästä alkuun.

- Tuotantopalvelut -

ICONFITilla on nykyaikaiset automatisoidut laitteet ja EU-sertifioitu tuotantolaitos Virossa. Pystymme kehittämään, sekoittamaan ja pakkaamaan erilaisia jauhemaisia elintarvikkeita ja ravintolisiä. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotantokumppania yli 1000 kg:n erille.

  • Jauhemaisten ja rakeisten seosten sekoittaminen reseptin mukaan.
  • Täysin automatisoidut täyttö- ja pakkauslinjat pusseille, tölkeille ja kapselituotteille.
  • Etiketöinti asiakkaan tarpeiden mukaan.
  • Kapselituotteet vähittäismyyntivalmiina tai irtotavarana.

Lähetä sähköpostia info@iconfit.eu tai soita +372 686 4045.